Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2011

-ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΤΟΥ ΙΣΘΜΟΥ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ-

Την Κυριακή 31/07 μέλη της Λαϊκής συνέλευσης Μεγάρων και Νέας Πέραμου σε ένδειξη Αλληλεγγύης στον αγώνα  των  κατοίκων των Αγίων Θεοδώρων, συμμετείχαν στο άνοιγμα των διοδίων του ισθμού.
Ο κόσμος που περνούσε τις ανοιγμένες μπάρες έδειχνε ολοφάνερα την συμπαράσταση του σε αυτήν την δράση με επευφημίες, σηκωμένες γροθιές και κόρνες ενώ παράλληλα πληροφορούνταν  για το πρόβλημα της περιοχής με ενημερωτικό  υλικό.
Ήταν φυσικά μία πρωτόγνωρη εμπειρία τόσο για όσους συμμετείχαν από την συνέλευση μας όσο και γιά τους κατοίκους των Αγίων Θεοδώρων. Είναι πολύ σημαντικό να τονίσουμε πως η έμπρακτη αλληλεγγύη μας ,επικροτήθηκε από τους κατοίκους  και τους  έδωσε θάρρος για την συνέχεια.
Σύμμαχοι στον αγώνα ήταν ο Δήμος Λουτρακίου- Αγίων Θεοδώρων,ο οποίος έδωσε σε μία ακόμα δράση το παρόν. Η πρωτοβουλία μας να παρέμβουμε στο Δημοτικό συμβούλιο και να ενημερώσουμε για το θέμα αυτό, έχει ως στόχο να ευαισθητοποιήσει και τον δικό μας Δήμο ώστε ξεπερνώντας τις καθιερωμένες διαδημοτικές συνεργασίες να σκύψει πάνω απ΄το πρόβλημα της ευρύτερης περιοχής.
Τέλος δηλώνουμε πως θα συμπαρασταθούμε στον δίκαιο αγώνα των κατοίκων των Αγίων Θεοδώρων και θα συμμετέχουμε στις επόμενες  δράσεις τους , ώσπου να καταλάβει η κεντρική εξουσία πώς δεν μπορεί να αγνοεί επιδεικτικά την θέληση των πολιτών της ευρύτερης περιοχής της δυτικής Αττικής για την μή εγκατάσταση του εργοστασίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου